چگونه گوشی اندرویدی سریع تری داشته باشیم؟
یکی از راه حل های موجود برای افزایش سرعت و بهینه سازی گوشی ها اندرویدی ، کاهش حجم گالری گوشی می باشد.
کاهش حجم گالری با روش زیر ، هم باعث افزایش سرعت گوشی می شود و هم با این روش می توانیم آرشیوی از ویدیو های خود ، تصاویر و ... داشته باشیم . (در این آموزش قصد داریم تا فایل های اپلیکیشن وایبر را آرشیو کنیم.)
اکنون به مراحل و نکات زیر توجه کنید:
1 - در ابتدا به شما پیشنهاد می کنم حتما فایل منیجر Es File Explorer را دانلود کنید.
دانلود اپلیکیشن Es File Explorer:
2 - اپلیکیشن " Es File Explorer " را باز کرده و سپس به پوشه "Viber" و بعد از آن به پوشه "Media" مراجعه کنید.
در پوشه "Media" با دو پوشه "Viber Images" و "Viber Videos" کار خواهیم داشت.
3 - برای مثال ما قصد دارم تا تصاویر قدیمی را آرشیو کرده و فقط ده عکس آخر را در گالری خود داشته باشیم.
برای این کار باید فایل های خود را بر اساس تاریخ دسته بندی کنیم تا راحت تر فایل های جدید و قدیمی را پیدا کنیم.
برای دسته بندی فایل ها بر اساس تاریخ ، طبق تصویر زیر عمل کنید:
4 - اکنون فایل های شما بر اساس تاریخ دسته بندی شده اند و شما باید با توجه به تاریخ فایل های خود ، فایل های مورد نظر را انتخاب کنید . برای این کار ، با یک لمس طولانی ، فایل مورد نظر را انتخاب کنید. (توجه کنید که فایل هایی که پایین تر قرار می گیرند ، جدید تر هستند.)
5 - از آن جایی که وقت زیادی برای انتخاب تک تک فایل ها نداریم ، پس طبق عکس زیر با انتخاب گزینه " Select All " همه فایل ها را انتخاب کرده و سپس ده فایل آخری که قصد داریم آن ها را در گالری خود نگه داریم از حالت انتخاب خارج می کنیم.
6 - پس از مرحله قبل باید گزینه " More " را انتخاب کرده و سپس گزینه " Compress " را انتخاب کنید.
7 - پس از انتخاب گزینه " Compress " باید نام فایل فشرده را انتخاب کنید و سپس با انتخاب گزینه " OK " ، فشرده سازی فایل های شما آغاز می شود.
(با فشرده سازی می توانیم تعداد بسیار زیادی از فایل ها را در قالب یک فایل به نمایش در آوریم و هرگاه که خواستیم فایل فشرده را استخراج کنیم.)
8 - اکنون فایل فشرده برای شما در همین پوشه ایجاد می شود و شما با این کار یک بکاپ از فایل های قبلی خود تهیه کرده اید . در این مرحله شما باید همان فایل هایی را که برای فشرده سازی انتخاب کرده اید ، دوباره انتخاب کنید اما این بار به جای گزینه " More " گزینه " Delete " را انتخاب کنید.
* توجه داشته باشید که خود فایل فشرده را حذف نکنید.
* ترجیحا فایل فشرده شده به پوشه دیگری ( مثلا : BackUp ) انتقال دهید.
* نگران از بین رفتن فایل هایی که آن ها را " Delete " کرده اید نباشید ، زیرا شما از آن ها " Back Up = فایل پشتیبان " تهیه کرده اید و هر وقت که خواستید دوباره می توانید آن ها را استخراج کرده و به تمام فایل های آرشیو شده خود دسترسی داشته باشید.
* به یاد داشته باشید که دسته بندی فایل های خود را به حالت اولیه باز گردانید.
* گوشی های اندرویدی قوی با مشکل سرعت مواجهه نیستند ، اما اگر گوشی شما قوی است و قصد دارید تا گالری مرتبی داشته باشید و از فایل های خود " BackUp " تهیه کنید ، روش فوق برای شما کارساز خواهد بود.
موفق و پیروز باشید / دانیال رصاف